Dobrodošli u web shop skockana.net

  • Moja košarica

    Vaša košarica je prazna

    Nemate proizvoda u košarici

U vremenu pred VALENTINOVIM šaljemo svaki dan. Ako želite brzu dostavu poslije narudžbe šaljite nam mail na info@skockana.net Doplata za HP express je 15 kn.

1. PLAĆANJE:

Narudžbu možete platiti na dva načina:

a) Plaćanje pouzećem

Pošiljku platite poštaru kod preuzimanja pošiljke.

b) Plaćanje karticom (Visa, Mastercard, American) - Paypal

Kod narudžbe kod načina plaćanja izaberite Paypal i sistem će vas sam provest kroz sistem plaćanja karticom.

Sistem Paypal jedan je od najsigurnijih načina plaćanja karticom na internetu.

 

2. ISPORUKA POŠILJKE I CJENIK DOSTAVE:

Sve pošiljke predaju se u dostavu u roku od 1-2 radnog dana. Dostava se vrši putem Hrvatske pošte. Pošta dostavlja pošiljku u roku 1-3 dana.

Ako želite brzu dostavu postoji mogućnost slanja putem HP ekspresa - doplata za ovu dostavu je 15 kn. Za tu vrstu dostave nazovite nas na broj 099/68-99-010 ili pišite na info@skockana.net

Cjenik dostave:

Dostava Hrvatska pošta - (narudžbe do 350,00 kn): 29,00 kn

Dostava Hrvatska pošta - (narudžbe iznad 350,00 kn): BESPLATNA DOSTAVA

3. DOSTAVA I ISPORUKA PAKETA :

Možete birati dvije mogućnosti isporuke pošiljke

a) Dostava na vrata – plaćanje pouzećem - Hrvatska pošta

Sve pošiljke šalju se Hrvatskom poštom pouzećem te se dostavljaju u roku od 1-2 radnog dana od slanja pošiljke u cijeloj Hrvatskoj, osim za otoke te manji broj mjesta za koja postoji poseban raspored dostave.

b) Preuzimanje paketa ,,poste restante'' - Hrvatska pošta

Za ovu vrstu dostave napomenite prilikom narudžbe napišite "Preuzimanje u Hrvatskoj pošti" Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14:00h u 3 radna dana. Paket možete preuzeti 5 radnih dana nakon narudžbe u glavnoj pošti u Vašem mjestu. Napomene: Obavijest o prispijeću pošiljke NE dolazi na Vašu adresu, već paket možete preuzeti u radnom vremenu glavne pošte u Vašem mjestu. U koliko želite saznati koja je glavna pošta u Vašem mjestu te informacije o radnom vremenu, kontaktirajte Kontaktni centar Hrvatske pošte na besplatni broj telefona 0800 303 304.

 

4. OPĆI UVJETI DOSTAVE I PREUZIMANJA PAKETA

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

 

5. DISKRECIJA I PAKIRANJE

 

Paketi se šalju diskretno u standardnim neprozirnim kartonskim kutijama ili neprozirnim zaštitnim kuvertama sa zračnim jastucima. Na paketu su navedeni isključivo Vaši podaci te podaci tvrtke koja šalje paket, skockana.net